U bevindt zich hier: reacties

Gastenboek

En 5 jaar later nog steeds dezelfde mooie kwaliteit kaartjes, leuke keuze opties, mooie kleuren en lettertypes. De service is persoonlijk en erg snel. Wij zijn erg tevreden en kregen veel complimenten voor de geboortekaartjes. Heel erg bedankt!

Lovisa, 24 jan 2016

Wederom een prachtig kaartje, extra leuk omdat de kleur niet het standaard blauwe kaartje was voor jongens! Het kaartje viel dus extra op tussen alle andere geboortekaartjes.
De service is prima, de proefdruk snel in huis.
Hartelijk dank!

Jori en Marlies, 29 jan 2015

I think it's great that you show two totally difrefent cards using the same image and keeping a clean layout - it's so fun to see how much difference color, papers and design can make! I'm so fond of traditional red and white Christmas card, like on your 2nd card, and the snowy background looks amazing!

verplicht, 19 jan 2015

Poepie kaartjes maar niet voor mij ;)

Joepie, 26 jun 2014

zeer interessant, bedankt

pamatropcow, 23 dec 2013

Voor zowel onze dochter als zoon de geboorte kaartjes besteld bij Saakje. Wat is het toch een leuke stijl! En de service is perfect. We gaan nu trouwen en nam meteen even een kijkje op de site. Helaas, geen trouwkaarten...

Nanda, 12 dec 2013

Wat fijn dat we het Saakje gevonden hebben om het geboortekaartje van onze dochter te maken! We hebben heel veel positieve reacties gekregen op het kaartje! Veel dank voor de fijne samenwerkingen het prachtige resultaat.

Sander en Anne, 29 okt 2013

Heel blij zijn we met het geboortekaartje wat Saakje voor ons heeft gemaakt. We hebben veel goede reacties ontvangen :-) Ook de service, bereikbaarheid en snelheid waren uitstekend! Veel dank!

Robbin & Marleen, 16 mei 2013

Dag Titia,

Wij hebben 2,5 jaar geleden voor de geboorte van onze dochter een kaartje bij Saakje besteld en omdat we heel blij waren met het kaartje en de service hebben we voor de geboorte van onze tweede weer een kaartje bij Saakje besteld. En ook deze keer was het kaartje prachtig en de geboden service goed!

Daniëlle, 08 mei 2013

Beste Titia,

Wij willen je bedanken voor het maken van het mooie geboortekaartje voor onze dochter Elin. Drie jaar geleden waren we al erg tevreden over het ontwerp en de service die je hebt verleend, bij het geboortekaartje van onze zoon. Ook deze keer zijn we erg enthousiast over hoe je ons hebt geholpen. We wensen jou en Saakje het beste toe!

Taco en Corianna, 26 mrt 2013

Drie jaar geleden hebben we het kaartje voor onze zoon Max bij Saakje besteld; super mooi kaartje! Dus deze keer hebben we niet lang nagedacht waar we het kaartje voor ons meisje Mare wilden bestellen. Ook bij Saakje natuurlijk! En weer zijn we super tevreden over het kaartje en de service!
Bedankt!!

Ilse en Rob, 22 jan 2013

Voor de geboorte van onze dochter een kaart van Saakje uitgezocht. Alle aanpassingen waren mogelijk en werden ook zeer snel uitgevoerd. Het uiteindelijke resultaat is fantastisch geworden en we hebben dan ook veel complimenten gekregen!

Marlies Koerhuis, 30 okt 2012

Saakje is in één woord: top! We hebben veel complimenten gekregen over onze geboortekaartjes. Het is fijn dat je ook eigen suggesties kunt laten verwerken. De service is uitstekend: alle beloften worden nagekomen. Bedankt!!!

Fanny, 30 okt 2012

Vind je zomaar ineens het perfecte geboortekaartje! Precies de stijl die wij zochten, en met een kleine aanpassing helemaal passend bij ons. Veel leuke reacties gekregen! Heel hartelijk dank voor de goede service en het fijne mailcontact, wij zullen het zeker onthouden!

Saskia, 30 okt 2012

Voor ons derde zoontje natuurlijk ook weer een kaartje van Saakje! Nu staan ze bij ons in de kast te pronken, drie op een rij. Ze horen bij elkaar, het lieve Saakje-vogeltje komt steeds terug, maar ze zijn allemaal net weer anders. Titia, bedankt voor de goede service, je snelle reacties en je goede aanpas-ideeën voor het kaartje. Wij zijn super tevreden!

Familie Beenhakkers, 06 jun 2012

We zijn heel erg blij met ons geboortekaartje! We krijgen veel complimenten over het ontwerp. Ook de afhandeling en communicatie waren prettig!

Nienke, 31 mei 2012

We zijn erg blij met het geboortekaartje en krijgen veel leuke reacties! We vinden het kaartje heel puur en passend in de lente. Over de communicatie vooraf met Saakje en met de drukker zijn we zeer tevreden.

saskia, 30 mei 2012

Wij hebben voor onze dochter die geboren is in 2010 een geboortekaartje besteld bij saakje en nu we onze tweede verwachten ben ik alweer aan het zoeken naar een nieuw kaartje, natuurlijk weer bij saakje! Ik vind deze kaartjes zo onzettend leuk, en de service is ook erg goed!

Rosa, 21 feb 2012

Veel positieve reacties gehad op ons kaartje. Ze worden gedrukt op mooi stevig papier. Ook de communicatie met Titia verloopt snel en professioneel. Alles ook supersnel geleverd; wij zijn meer dan tevreden! Dankjewel!

Anneke, 16 feb 2012

Als je zelf Saakje heet, is het wel heel bijzonder als het geboortekaartje van je eerste kleinkind van Saakje komt!
Behalve dat, is het ook een prachtig kaartje geworden!

Saakje da Costa, 03 feb 2012

De reacties op ons geboortekaartje waren fantastisch! Het aanpassen van een bestaand kaartje heeft zeer goed uitgepakt en de communicatie hiervoor verliep erg prettig en snel. Bedankt voor de goede service, een volgende keer zouden we het opnieuw zo doen! Super.

Arjan, 28 jan 2012

Wij hebben zowel voor onze dochter als zoon een kaartje via Saakje geregeld. De service is goed en de kaartjes zijn van een mooie kwaliteit. Wij zijn gevallen voor het vogeltje en de vrolijke kleurtjes die in de kaartjes worden gebruikt. Ga zo door!

Susanne, 27 jan 2012

Super waren onze geboortekaartjes! Ook veel leuke reacties gekregen op de kaartjes. Titia, bedankt voor de service!

Marina van der Wal, 27 jan 2012

Dank voor de leuke kaartjes, heel veel leuke reacties gehad! Als je de envelop open maakte, zag je als eerste de balon met de naam van onze zoon.
En de communicatie met Tita is super.
In maart 2010 ook de kaartjes van onze dochter via Saakje besteld. Eveneens een zeer goede ervaring!

Elske Nieuwkerk, 05 jan 2012

Voor onze tweelingdochtertjes ook een aangepast kaartje laten maken. Erg mooi geworden. Veel leuke reacties gehad! Hartelijk bedankt voor het meedenken en de service!

Janine, 30 dec 2011

Mijn kindjes (tweeling) zijn inmiddels al 4 jaar, maar ook wij hadden een Saakje geboortekaartje! Sindsdien ben ik helemaal weg van Saakje en spaar dus kaartjes van kindjes die, net als mijn zoons, ook een Saakje geboortekaartje hadden.
Er blijven leuke, nieuwe en eigentijdse ontwerpen komen. Mijn complimenten!

Saskia Bijlsma-Mouwen, 20 nov 2011

De kaartjes van Saakje zijn zo leuk dat we ook voor ons derde kindje weer een Saakje-kaartje hebben besteld. Weer erg goed geslaagd en we kregen de kaartjes ook snel bezorgd. Deze keer hadden we de etiketten erbij besteld, deze stonden erg mooi op de enveloppen.

nicolien, 26 okt 2011

Leuke kaartjes, ook een standaard kaartje met wat aanpassingen en zo helemaal naar onze wens geworden.
We hebben veel positieve reacties van familie en vrienden gehad!

Esther, 21 sep 2011

Bedankt voor de fijne samenwerking, de kaartjes zijn bijzonder geslaagd ! Vele positieve reacties op gekregen. Fijn dat het mogelijk was om de naam van ons dochtertje "Sophie" ook in het chinees (鄧朵妘 = "a beautiful cloud in the sky") last minute toe te voegen voor onze familie in Taiwan. Het design met het vogeltje en de boom past perfect bij onze mooie wolk.

Ben , 09 sep 2011

Beetje een late reactie, want ons zoontje is in april al geboren, maar wil nog laten weten dat ik super leuke reacties op het kaartje heb gekregen! Bij onze dochter die in 2008 geboren waren de reacties ook al zo positief! De samenwerking was ook ontzettend prettig! Door wat aanpassingen aan het standaard kaartje is ons kaartje toch weer heel eigen geworden!

Antsy Bronger, 25 jul 2011

Wat een leuke kaartjes! We zijn heel blij dat we voor Saakje hebben gekozen! We waren erg laat met het bestellen van de geboortekaartjes (onze dochter was al geboren!), maar we zijn zeer vriendelijk en snel geholpen!
We hebben zeer veel positieve reacties op het kaartje ontvangen van onze vrienden en kennissen!
De vernieuwde website is trouwens ook erg mooi en makkelijk in gebruik!

Mariken, 24 jul 2011

leuk leuk!!! ziet er goed en mooi uit!!!!..harde werken is zeker de moeite waard geweest!!!!!

laila, 11 jun 2011

Wees welkom om hier een bericht voor mij achter te laten! Ik hoor graag wat jullie van de nieuwe website en de kaartjes vinden...

Titia Huisman, 04 jun 2011

Nieuwe reactie

uw naam
e-mail adres
uw reactie